Akoestiek verbeteren, iets wat jij nodig hebt!

Werk jij in een kantoorpand of heb je zelf een bedrijf? En merk je dat je veel last hebt van het geluidsoverlast om je heen? Dat kan erg vervelend zijn en zelfs een probleem worden. overlast kan een een groot probleem zijn voor bijvoorbeeld de concentratie en de gezondheid. Veel mensen kunnen niet goed functioneren en kunnen hun werk niet goed leveren. Daarom is het belangrijk om hier een oplossing voor te zoeken. Foamo is het juiste adres voor deze problemen. Wil jij van geluidsoverlast af? Dan is het goed om je kantoren akoestiek verbeteren. De hele dag krijg je te maken met verschillende geluiden om je heen. Denk aan een drukke snelweg naast het kantoor, veel vliegtuigen en treinen of veel werkzaamheden in de buurt. Dit kan erg vervelend zijn en worden ervaart als hinderlijk. Het is niet goed dat mensen minder goed kunnen werken door het geluid om hun heen. Daarom moet je daar een oplossing voor vinden. Akoestiek verbeteren helpt voor jou en je werknemers om het geluidsoverlast tegen te gaan.

Hoe wordt het verholpen?

Geluid verplaatst zich in een geluidsgolf door de lucht. De geluidsgolven weerkaatsen de harde oppervlakken en worden daarentegen door zachte oppervlakken geabsorbeerd. Dit zijn precies de vlakken waar de experts zich op richten. Hoe harder de oppervlak hoe harder het geluid weerkaatst. Als je stenen muren hebt en stalen deuren hoor je geluid heel hard. Bij zachte weerkaatsingen wordt het alleen maar minder, denk aan een tapijt of gordijnen. Ze kijken naar hoe ze het geluid kunnen verminderen door de oppervlakten te verzachten. Vaak denken mensen dat alleen theaters en concertzalen worden geholpen hiermee. Maar er zijn super veel verschillende bedrijven die hier gebruik van maken. Denk aan horeca en kantoren.  Het is belangrijk dat jij lekker rustig kunt eten in een restaurant en niet last hebt van allerlei geluiden om je heen.

zelf tegengaan

Heb jij ook last van deze problemen? Schakel Foamo in voor hulp. Ze gebruiken een uiterst professionele aanpak. Ze kunnen ervoor zorgen dat jouw pand minder last krijgt van de geluiden van buitenaf. Je kan het zelf ook al een stukje beter maken. Als jij veel hangdecoratie hebt of behang kan het al minder worden. bij het ophangen van wanddecoraties wordt er gezorgd voor betere verstrooiing en absorptie van geluid.

Heb jij veel last van geluid? Dan is dat goed om tegen te gaan! Neem een kijkje op Foamo voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *